Preshow Noël, Deauville-Fransa'dayız!

Preshow Noël, Deauville-Fransa'dayız! Preshow Noël, Deauville-Fransa'dayız!

2022 Noel dönemi için Avrupa'nın önde gelen oyuncak ve oyun etkinliği olan Preshow Noël, Deauville-Fransa'dayız!

 

  

 

21 Kasım-25 Kasım 2022 tarihleri arasında konuklarımızı Hotel Barrière Le Royal’de, 2. Kat, Mavi Bölge, B01 sergi alanında ağırlıyoruz.

 
Ürün gamımızı genişletmeye, küresel eğilimleri takip etmeye ve en önemlisi potansiyel alıcılarımızla bire bir iletişim halinde olmaya önem veriyoruz. Bu vesileyle, dünyanın en büyük markalarını Avrupa’da buluşturan bu etkinlikte yerimizi alarak ülkemizi, çocuklara verdiğimiz değeri temsil etmekten memnuniyet duyuyoruz.
 
 

Etkinlik boyunca ziyaretçiler trendleri yakalamak için en iyi fırsatları yerinde görme şansı bulurken, yeni ürünleri ve 2023 için popülerliği öngörülen, çocukların sevdiği, olmazsa olmaz oyuncakları yakından tanıyabilecekler.

 

 

 

Fransa-Deauville’de gerçekleştirilen fuar, aynı zamanda alıcılara ve perakendecilere beş gün boyunca güçlü bir iş ağı kurma fırsatı da sunuyor. Markalarla bireylerin iletişimini öncelikli tutan bu organizasyonda, ziyaretçilerimizle etkileşime geçerek deneyimlerimizi ve ürünlerimizi paylaşacağız.

 

Avrupa’nın önde gelen Oyuncak & Oyun etkinliği olan Preshow Noël’de standımıza davetlisiniz.

 

 

22/11/2022

E-BÜLTEN

E-BÜLTEN

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak Aydınlatma Metni'ni, Üyelik Sözleşmesi'ni, Rıza Metni'ni, Gizlilik ve Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.