Kids Turkey Fuarı'ndaydık

Kids Turkey Fuarı'ndaydık Kids Turkey Fuarı'ndaydık

 

11’inci Kids Turkey Oyuncak, Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı, 4 – 7 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapıldı.

Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık Ltd. Şti tarafından düzenlenen fuara 22’si yabancı olmak üzere 110’un üzerinde firma katıldı. Elbette Türkiye’deki oyuncak sektörünün öncüsü olarak biz de oradaydık; birbirinden güzel oyuncaklarımızla ve enerjik ekibimizle fuar alanında yerimizi aldık.

 

Konu oyuncak olunca renkli görüntülere sahne olan Kids Turkey’in açılışına İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, Spielwarenmesse Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hans-Juergen Richter ve Spielwarenmesse Middle East Türkiye Genel Müdürü Fatih Ciğerlioğlu da katıldı.


 

                    

 

 

Yerli ve yabancı yüzlerce ziyaretçiyi üreticiyle buluşturan bu ihtisas fuarında Pilsan standına gelen ziyaretçiler ürünlerimizi yakından inceleme fırsatı bulurken, ekibimiz soruları memnuniyetle yanıtladı ve oyuncaklarımızı tanıttı.

 

                    

 

 

 

10/10/2018

E-BÜLTEN

E-BÜLTEN

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak Aydınlatma Metni'ni, Üyelik Sözleşmesi'ni, Rıza Metni'ni, Gizlilik ve Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.