Kamuoyunun Dikkatine

Kamuoyunun Dikkatine

Pilsan logosunu kullanarak sosyal medyada kampanyalı akülü araç satışı yaptığını iddia eden bir hesapla ilgili sıkça soru/şikayet aldığımızdan, konuya dair detaylı açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.

 

Bahsi geçen hesap Instagram, TikTok ve Whatsapp profillerinde Pilsan logosu kullanmakta, 300 tl karşılığında “indirimli” akülü araç sattığını ifade etmektedir. Yaptığımız araştırmalarda herhangi bir ticari faaliyet kaydına ulaşılamamıştır. Gerçek dışı beyanlarda bulunan söz konusu kişinin/kurumun Pilsan Plastik ve Oyuncak A.Ş. ile herhangi bir iş ortaklığı bulunmamaktadır.

 

Pilsan olarak hem marka haklarımızı hem de siz değerli tüketicilerimizi korumak adına, yasal süreci başlatmış bulunduğumuzu bilgilerinize sunarız. 

 

Ürünlerimizi orijinallik güvencesi ve Pilsan garantisi kapsamında satın alabileceğiniz noktalara kurumsal sitemiz üzerinden erişebilir, sosyal medya ve iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. https://www.pilsan.com.tr/tr/bayilerimiz

 

Saygılarımızla…
 

09/11/2022

E-BÜLTEN

E-BÜLTEN

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak Aydınlatma Metni'ni, Üyelik Sözleşmesi'ni, Rıza Metni'ni, Gizlilik ve Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.