Bloglar

Çocuğunuzun İlk Doğum Günü Hediyesi Çocuğunuzun İlk Doğum Günü Hediyesi

Minik bebeğiniz bir yaşına geldi ve artık ilk adımlarını atmaya, etrafı keşfetmeye başladı. Zaman nasıl da hızla geçti değil mi? Şimdi ailenizin minik üyesinin önünde keşfedecek koca bir dünya var ve bu süreçte en büyük desteği sizsiniz.


İlk doğum gününde ona alacağınız hediyenin hem eğlendirici hem de zihinsel ve fiziksel gelişimini destekleyici olmasını istemez misiniz? İşte size muhteşem bir seçenek: Eğlenceli Halkalar! 12’nci aydan itibaren kullanabileceğiniz, beş parça renkli ve boncuklu halkadan oluşan bu oyun seti, çıngıraklı gövdesi ve halkaların üzerine takılabilen bebek kafasıyla miniklerin merak duygularını canlı tutuyor.


Keşfetsin ve Eğlensin


Bu set çocuğunuzun renkleri tanımasına yardımcı olurken, kavrama becerilerini, el ve göz koordinasyonunu geliştirmesini sağlıyor. Halkaları gövdeye geçirmeyi denedikçe boyutları arasındaki ilişkiyi kavraması onu yeni kombinasyonlar yapmaya yönlendirecek ve problem çözme yeteneği gelişecek. Üstelik bu esnada çok eğlenecek.

23/07/2018

E-BÜLTEN

E-BÜLTEN

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak Aydınlatma Metni'ni, Üyelik Sözleşmesi'ni, Rıza Metni'ni, Gizlilik ve Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.