Bloglar

Akülü Araba Almadan Önce Bilmeniz Gereken 8 Önemli Detay Akülü Araba Almadan Önce Bilmeniz Gereken 8 Önemli Detay

Akülü arabalar çoğumuzun çocukluk hayaliydi, bu nedenle yaşımız kaç olursa olsun bizim için yerleri ayrıdır. Bu düşünceyle hayattaki en değerli varlığınız olan çocuğunuza bir akülü araba almaya ve büyüdüğünde keyifle hatırlayacağı bir anı bırakmaya karar verdiniz ama acaba bu konuda gereken her detayı biliyor musunuz? İşte size sekiz maddeyle doğru akülü araba seçme rehberi!

 

1- Araç çocuğunuzun yaşına ve kilosuna uygun olmalı. Bu konudaki bilgiyi üreticiden talep edin ve aklınızda soru işaretleri varsa satış temsilcisi ile görüşün. Pilsan olarak resmi satış sitemiz olan www.pilsanstore.com‘da sattığımız tüm ürünlerin hangi yaş aralığına uygun olduğunu belirtiyoruz.

 

2- Çocuğunuz aracı kontrol edemeyecek yaştaysa uzaktan kumandalı bir model seçmenizde yarar var. Kumandalı modeller de kendi içinde sadece direksiyonu kumanda edenler ve aracın hızı, direksiyonu, vitesi gibi tüm temel fonksiyonlarını kontr

01/08/2018

E-BÜLTEN

E-BÜLTEN

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. Formu doldurarak Aydınlatma Metni'ni, Üyelik Sözleşmesi'ni, Rıza Metni'ni, Gizlilik ve Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.